Mikä on Printbox 2.0?

Printbox on yrityksen oma web-pohjainen painotöiden tilaus- ja hallintajärjestelmä jonka olemme kehittäneet yhteistyössä asiakkaidemme ja heidän vaatimustensa pohjalta. Printbox-järjestelmä on joustava ja se räätälöidään asiakkaalle aina erikseen heidän toiveiden mukaiseksi, mikä tekee myös sen käytön todella helpoksi. 

Printbox-palvelu mahdollistaa yrityksen tai yhteisön painettavien sekä sähköisten dokumenttien esim. esitysmateriaalin hallinnan, digitaalisen varastoinnin ja tilaamisen saman palvelun kautta. Isompia eriä varten on käytössämme fyysinen varastointi, silloin kun se on asiakkaalle kustannustehokasta.

Osaa tuotteista voidaan myös muokata suoraan järjestelmässä silloin kun se on tarkoituksenmukaista. Voit myös muokata vanhoja tilauksiasi, tarkistaa tilaushistorian. Printboxia käyttävien henkilöiden käyttöoikeudet määrittelee aina asiakas itse haluamillensa henkilöille.

Printbox on oikea valinta kun haluat uudistaa yrityksesi tai yhteisösi vanhat painotyörutiinit sekä säästää vaivaa, aikaa ja rahaa.

Ota yhteyttä, niin kerromme uudesta palvelustamme lisää.